fbpx
Kennismakingsgesprek

Welke vorm of stijl je ook kiest, Stef Roets helpt je graag vanuit een grondige vak- en materiaalkennis. In een eerste kennismakingsgesprek worden jouw interieurplannen overlopen en gaan we kijken naar materialisatie, functionaliteit, levensduur en onderhoudsvriendelijkheid. Op die manier kunnen wij een gedetailleerde prijsofferte opstellen.

Offerte

Aan de hand van een grondig intakegesprek wordt er een uitgebreide en gedetailleerde prijsofferte opgesteld. Deze offerte wordt in persoon overhandigd en overlopen zodat we dan eventuele aanpassingen meteen kunnen verwerken.

Goedkeuring offerte

Goedkeuring van de offerte van zodra deze op punt staat.

Materiaalkeuze

Materiaalkeuzes af te stemmen om tijd te kunnen winnen in productiefase, deze worden gedocumenteerd om te verwerken in onze productietekeningen.

Opmeting

We starten met de opmeting en de productietekeningen worden opgesteld.

Productie in atelier

Vervolgens gaan we aan de slag in ons modern en goed uitgerust atelier. Het vakmanschap van onze medewerkers verzekert de hoogste afwerkingsgraad en kwaliteit. Alle meubels worden steeds volledig opgesteld in het atelier voor een kwaliteitscontrole alvorens ze geplaatst worden.

Plaatsing

De laatste stap is de professionele plaatsing. Ook nadien kan je uiteraard steeds bij ons terecht voor vragen rond onderhoud of herstellingen. Vanaf het opmeten moet je gemiddeld tellen op zo’n 8 weken voor alles af is.

Naservice

Eens alles klaar is, voorzien wij een uitgebreide naservice. Zo bezorgen wij jou een handige map met onderhoudsinstructies en alle handleidingen. Bovendien komen we enkele maanden later langs voor een controle van bijvoorbeeld keukentoestellen, voor extra kitwerk om een goed onderhoud van vloeren/tabletten/deuren te garanderen en voor een fijne afregeling van deurtjes, lades, …

Onze aanpak om jouw bouw- of interieurproject te realiseren

DSC_8829

Kijkwoning in bilzen

DSC_8705
DSC_8935

Ben je op zoek naar inspiratie? Of wil je graag onze afwerkingsgraad en verschillende materialen bekijken? Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze kijkwoning in Bilzen. Van keuken, badkamer, living tot maatkasten, deuren of parket … je vindt het hier allemaal!

Het Handmade In Belgium-label wordt uitgereikt aan bedrijven die authentieke en ambachtelijke Belgische kwaliteitsproducten maken. Een erkenning voor ons vakmanschap waar we erg trots op zijn.