fbpx

Maatwerk in Hout

Wens je een ingebouwde designkast, een stijlvolle keuken of op maat gemaakte badkamermeubelen? Van strak en modern tot klassiek en landelijk: Stef Roets staat voor creatief, kwaliteitsvol en exclusief maatwerk.

Daarnaast staan wij garant voor een superieure en exclusieve afwerking. Denk bijvoorbeeld aan een keukeneiland in marmer, badafkasting in keramiek of houten trap met staal-elementen.

Ook met de bewerking en plaatsing van Corian bouwden we heel wat expertise op. Dit synthetische materiaal wordt gebruikt in de keuken voor o.a. het werkblad, de spatwand en de spoelbakken. Het grootste voordeel van Corian zijn de onzichtbare naden. Zo krijg je één strak geheel. Het is bovendien duurzaam, onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en anti-statisch.

Door de veelzijdigheid van hout, zeker in combinatie met steen en metaal, beschik je tenslotte over een oneindig aantal mogelijkheden. Wij begeleiden je, samen met onze interieurarchitecten, in de keuze van het soort materiaal, de stijl en afwerking. Van moeraseik tot marmer uit Canada, wij ontwerpen wat perfect past bij jouw smaak en realiseren het van A tot Z.