fbpx

Een dampkap in je droomkeuken? Ontdek de Novy kwaliteit!

Steeds vaker kiezen we voor een open keuken of een kookeiland. De keuken is doorheen de jaren dan ook geëvolueerd naar een echte leefruimte die je het liefst gezellig maakt. De integratie van je dampkap in je werkblad zorgt dat design en functionaliteit samensmelten tot één geheel. Het betekent een grenzeloze vrijheid bij de inrichting van je droomkeuken. En daartoe dragen wij graag ons steentje bij.

Novy is al meer dan 60 jaar de Belgische specialist en marktleider in dampkappen en kookplaten. Bij Novy zit je goed voor een dampkap die fluisterstil én tegelijk uiterst krachtig werkt. Ook de professionele klantenservice en strakke designs zijn belangrijke troeven. Een matzwarte dampkap die boven je kookeiland zweeft? Of een inbouwdampkap waarvan je de aanwezigheid nauwelijks merkt? Het kan allemaal bij Novy en daarom werken we er al jarenlang graag mee samen.

Welke dampkap kopen?

De keuze van je dampkap is sterk afhankelijk van de inrichting van je keuken. Van de klassieke plafond-, inbouw- en onderbouwdampkappen tot een decoratieve eiland- of wanddampkap: wij bekijken wat het best past in jouw interieur.

Een tijdje geleden innoveerde Novy door een werkbladafzuiging of een dampkap en kookplaat samen te smelten tot één product. Dit zorgt voor grenzeloze vrijheid bij het inrichten van je droomkeuken zonder in te boeten aan functionaliteit. Dankzij de unieke recirculatie worden geurtjes binnenshuis verwerkt via een koolstoffilter die je eenvoudig proper maakt en hergebruikt. Liever een afvoer naar buiten? Ook dat is mogelijk bij een dampkap verwerkt in het werkblad.

Wist je dat we onze kookplaten vandaag in vlakbouw zetten? Zo voorkom je randen waar vuil onderkruipt.

Novy Panorama

De Novy Panorama is de laatste nieuwe innovatie in het productgamma. De Panorama is niet zomaar een kookplaat, maar eentje met talloze functies en mogelijkheden. De afzuiging bevindt zich bijvoorbeeld achteraan de panoramische inductiekookplaat en verschijnt enkel wanneer het nodig is. Of het nu gaat om een spiegeleitje of een goedgevuld stoofpotje, de afzuigtoren past zich aan naargelang het formaat van je pot of pan. Zo gebeurt de afvoer van de dampen efficiënt en geurloos. Leuk extraatje: de afzuiging beschikt over een ingebouwde geluidsdemper die een geruisloze werking verzekert.

Je kan bovendien kiezen tussen 3, 4 of zelfs 5 kookzones. Deze zones bestaan in verschillende vormen en afmetingen. Via de bridgefunctie kan je zelfs zones aan elkaar koppelen waardoor koken een koud kunstje wordt. Alle snufjes bestuur je makkelijk met een intuïtieve touch controller.

Wil jij je keuken ook voorzien van een stijlvolle en functionele dampkap? Maak een afspraak en wij ontdekken samen welk model aan jouw dromen voldoet.

Deze artikels vind je misschien ook interessant

Babyboutique Sucette

Sucette is een nieuwe babyboutique in Hasselt. Wij stonden in voor de totaalinrichting en bewijzen dat klassiek absoluut niet saai hoeft te zijn. Het elegante,

Lees verder